Produkter

UltraGlitz fra Farouk Systems
Er et lysningssystem uden ammoniak, som overfører solens principper. Solen lysner hårets naturlige farve ved at svække og neutralisere de naturlige pigmenter. Dette princip er udgangspunktet i ultraglitz.Ultraglitz indeholder ægte silke, som giver håret elastitet og glans, samt at fugt balancen bevares. Er helt fri for skadelig kemikalier og består af silkeproteiner, ler, urter, panthenol,mælk aminosyre og olivenolie.
Elumen
Til dig der vil være mørkere, have dækket grå hår eller have en køligere / varmere tone i håret. Ammoniakfri permanent hårfarve. Virker uden ppd, oxydation (beize) og kemiske virkemidler. Klare ægte farvepigmenter (godkendt til fødevare industrien) trænger dybt ind i hårets skællag (det yderste lag på håret) via en form for magnetisme og giver en fantastisk glans. Det er faktisk muligt at trække farven af håret igen, uden brug af afblegning. Eneste farve på markedet der er permanent og godkendt af miljø kontrollen.
Natures Gift Henna
Natures Gift Henna er 5 forskellige farver Henna pulver samt Indigo pulver til hårfarvning. Pulverne er rene og er fremstillet i henhold til internationale standarder, og med henna opnås en dobbelt effekt: hårfarvning og pleje!
Hårologi
Hårologi produkterne er baseret på de fineste råvarer fra naturens egne kilder. Ingredienserne er i hvert produkt eksklusivt udvalgt for at opnå den bedste effekt på huden og håret, med mindst mulig negativ påvirkning på miljøet.